Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Велопарковка в третій школі
2016-09-26

У рамках виконання "Концепції розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури в м.Миргород на 2015 - 2020 роки ", затвердженої рішенням Миргородської міської ради 11 грудня 2015 року, в Миргородській ЗОШ І- ІІІ ступенів № 3 за громадської ініціативи небайдужих батьків, учнів та працівників школи і громадської організації "Передвижник" встановлено велопарковку на 6 місць.

Тепер велосипеди будуть захищені від дощу та снігу, що допоможе підвищенню вмотивованості старшокласників, працівників школи та батьків учнів використовувати двохколісний транспорт для поїздок до школи. Як повідомили у відділі муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради, у 2016 році  з місцевого бюджету на реалізацію громадських ініціатив  виділили 151,9 тис. грн. Пропозицією  скористалися 18 ініціативних груп. На наступний  рік планують закласти в бюджеті  300 тис.грн.на реалізацію громадських проектів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]