Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вартість харчування учнів збільшено на 20%
2016-01-27

Про організацію харчування дітей в навчальних закладах міста у 2016 році  йшлося на засіданні виконавчого комітету, що відбулося 27 січня. З даного питання доповідала начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. Після обговорення питання було прийнято рішення про збільшення вартості харчування на 20%.

 Також міський голова Сергій Соломаха доручив  створити комісію та вивчити реальні потреби у забезпеченні гарячими сніданками та обідами дітей.  І нагадав, що з 1 січня 2016 року фінансування харчування дітей у навчальних закладах покладено на місцеві бюджети. Зважаючи на непростий матеріальний стан значної частини жителів міста, міська рада вирішила підтримати одну з найбільш вразливих категорій – сім’ї з дітьми. На засіданні шостої сесії сьомого скликання Миргородської міської ради було прийнято рішення про фінансування харчування дітей пільгових категорій та учнів 1 – 4 класів на 2015 – 2016 н. р. за кошти міського бюджету. Крім того, до пільгових категорій додаються діти, батьки яких беруть (брали) участь в АТО та призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період, таких на сьогодні 154 особи.

Для збалансування харчового раціону, рішенням виконавчого комітету було запропоновано збільшення вартості харчування учнів на 20%. Остаточне рішення з цього питання буде прийнято на сесії міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]