Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Узгоджували бюджетні питання
2018-01-23

На засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва, що відбулося 23 січня, розглянули питання, передбачені порядком денним планової сесії. Додатково було обговорено петицію щодо створення притулку для утримання безпритульних тварин. Це звернення, ініційоване ГО "Захист тварин", підтримали 103 особи.

Найбільш гуманним способом поступово скорочувати чисельність вуличних тварин стане стерилізація, після якої безпритульні тварини втрачають здатність розмножуватися, а також стають менш агресивними, зазначив начальник відділу ВЖКГ Михайло Коркішко. Цю роботу розпочато в рамках відповідної міської програми. Нині готується укладення договору з Миргородським міськрайонним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, що має необхідну матеріально-технічну базу та персонал для виконання усіх необхідних процедур по стерилізації та перетримці безпритульних тварин у післяопераційний період та подальшого їх повернення до ареалу їх попереднього перебування.

Як повідомив перший заступник міського голови Сергій Швайка, для створення притулку, а потім для його утримання потрібні чималі кошти, яких в бюджеті не має. Натомість діє міська програма, яка передбачає фінансування заходів на стерилізацію та перетримку тварин. До відповідних заходів залучені проводить Спільно з КП "Спецкомунтранс" спільно з фахівцями Держпродспоживслужби, розраховують також на допомогу волонтерів.

Також на засіданні цієї профільної комісії було обговорено проект рішення щодо перейменування трьох вулиць, які підпадають під закон декомунізацію та депутатські звернення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]