Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Увага! Потрібна допомога!
2016-07-25

Наш друг Стас Статкевич потрапив у біду - серйозно пошкодив хребет. Зараз він перебуває у Полтавській обласній лікарні ім. Скліфасовського. У Стаса розтрощений 5-й шийний хребець, осколок якого пошкодив спинний мозок. Операцію зробили 21.07 - поставили пластину, та лікарі не обнадіюють ... Боюсь навіть писати про те, які наслідки можуть бути... Друзі, ми ж можемо хоч трохи зібрати грошей та допомогти сім’ї Стаса – на крапельниці, ліки, потрібно робити масаж, так як кінцівки не чуттєві, він паралізований, хоча і повністю при свідомості.

Відлік часу невгамовний, допомога потрібна негайно! Хоч 50 грн. їм буде в поміч. Ми зі своєї сторони теж будемо старатися. Сім’я у Стаса проста – батьки пенсіонери. Мама – віруюча людина, батько - простий роботяга, який взяв у своєму віці додаткову роботу, не спить і ще й мотається в Полтаву до сина. Я знаю, багато прочитають цю публікацію, та й забудуть, але... Зупиніться на мить, зателефонуйте мені або батькам Стаса. Це дуже важливо, адже він ще молодий, має сина, в нього ще все життя попереду.

Ми вже передали трохи зібраних грошей (2265 грн). Небагато, але величезне ДЯКУЄМО тим, хто допоміг коштами!!! Небайдужі люди і так передавали і перераховували на мою картку. Хочемо якось розізнати куди Стаса можна відправити на реабілітацію. Це може зайняти і півроку, але був би результат та гроші. Є один реабілітаційний центр в с. Модричі, Львівська обл., але там дуже дорого... Ну що ж, будемо намагатися, не вийде - будемо пробувати в Слов`янськ. Ну, принаймні, я сидіти на місці не буду!!! Закрийте очі та подумайте над таким питанням - не дай Боже, хтось із ваших друзів або родичів потрапив би у таку ситуацію, щоб Ви робили??? Отож... Чекаю від вас якихось дій, дзвінків, переказів, можливо є якісь знайомі, які можуть допомогти з реабілітацією. Поки що будемо наймати масажиста, щоб наш Стас не "розслабився".

Мій тел.- (096) 412 01 01, тел. батька, Петра Леонідовича – (068) 642 67 34. № картки (на моє ім’я, так як у батьків немає, звіти обов’язково будуть)- 4149 4978 5912 6577- Адіханян Наталія.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]