Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
USAID: круглий стіл у Миргороді
2015-03-31

31 березня в рамках виконання Проекту USAID «Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород» проходить круглий стіл «Створення сприятливих умов для реалізації проектів із заміщення природного газу місцевою біомасою в Миргородському та Великобагачанському районах Полтавської області».

Під час засідання експерти презентують  пілотний проект із реконструкції газової котельні зі встановленням біокотла на соломі (що уже реалізується в рамках Проекту USAID «Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород»), інвестиційні проекти заміщення природного газу місцевою біомасою в Миргородському та Великобагачанському районах Полтавщини. Крім того, учасникам представлять економічні розрахунки для залучення потенційних інвесторів до реалізації подібних проектів; обговорять питання державно-приватного партнерства; розкажуть про доступні джерела фінансування й можливості підтримки проектів міжнародними фінансовими організаціями.

Круглий стіл має об’єднати приватних інвесторів, кредитно-фінансові установи, представників органів державної влади, місцевого самоврядування, муніципальних і комерційних підприємств та експертів, які зацікавлені у реалізації проектів у сфері виробництва та постачання теплової енергії з біомаси для співпраці над втіленням конкретних інвестиційних проектів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]