Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Уроки мужності від льотчиків
2018-12-05

Військовослужбовці 831 бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України на чолі із офіцерами відділення морально-психологічного забезпечення провели уроки мужності в Миргородському художньо-промисловому коледжі ім. М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету ім. Ю.Кондратюка.

Офіцери розповіли студентам про історію створення та формування авіабригади, про відомих авіаторів та кращих військовослужбовців. Чимало запитань отримали від молоді стосовно служби за контрактом, а також про соціальні пільги та гарантії резервістам Збройних Сил України.

Особовий склад 831 бригади тактичної авіації проводить багаторічну та плідну працю по формуванню патріотизму та підготовці до військової служби у лавах Збройних Сил України студентів коледжу, залучається разом з педагогічним колективом до військово-патріотичного виховання молоді, - розповіла офіцер 831 бригади тактичної авіації, старший лейтенант Світлана Борисова.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]