Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочистості до Дня місцевого самоврядування
2017-12-07

День місцевого самоврядування, встановлений Указом Президента України у 2000 році і відзначається 7 грудня. З цієї нагоди в приміщенні краєзнавчого музею відбулися урочисті збори до Дня місцевого самоврядування. В заході взяли участь ветерани, посадові особи місцевого самоврядування,  депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники  органів самоорганізації  населення.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Соломаха. У своєму виступі  Сергій Павлович зазначив, що за роки незалежності України у місцевому самоврядуванні зроблено чимало, але далеко не все. На сьогодні залишається ще дуже багато невирішених питань і проблем, які стримують розвиток місцевого самоврядування. Але, незважаючи на труднощі, місцеве самоврядування має всі шанси для його розвитку.

Міський голова наголосив на тому, що в системі органів місцевого самоврядування особливе місце займають органи самоорганізації  населення. Вони зарекомендували себе як надійні помічники у вирішенні питань. Міський голова подякував активістам самоврядного органу, що самовіддано працюють, вболівають за благоустрій своїх будинків, є зразковими господарниками.

Від депутатського корпусу Полтавської обласної ради  службовців та  ветеранів привітав Костянтин Кірпосенко. З вітальними словами до винуватців свята також звернулися  голова ради мікрорайону "Центральний" Василь Приліпа, депутат  міської  ради  Наталія Ночна та  ветеран органів місцевого самоврядування Григорій Левченко.

З нагоди Дня місцевого самоврядування ветеранів місцевого самоврядування нагородили подяками міської ради.   Святковий настрій   учасникам  дарували місцеві артисти: ансамбль народної музики  та пісні "Миргородський сувенір"  ЦКД.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]