Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочисті проводи на службу
2016-10-18

В Україні 4 жовтня розпочався осінній призов на строкову військову службу. Лави української армії поповнили і жителі Миргородського краю. 18 жовтня на подвір'ї Миргородського військкомату відбулися урочисті проводи земляків. 13 хлопців відправили вчитися військовій справі.

Легкої служби призовникам побажав заступник Миргородського міського голови Костянтин Кірпосенко. За словами військового комісара МВОК Петра Довгаля, хлопців відправлять до навчальних центрів України. Він нагадав, що термін проходження військової служби в армії України для призовників без вищої освіти – 18 місяців, зі ступенем спеціаліста або магістра – 12 місяців.

На призов до армії України підпадають придатні за станом здоров’я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову в армію України. Кампанія триватиме до 30 листопада, загалом призовуть 13 тис. 908 людей.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]