Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини
2015-09-21

Відтепер жителям мікрорайону Промисловий не доведеться їхати на прийом до сімейного лікаря в центральну поліклініку. За ініціативи міського голови Сергія Соломахи 18 вересня у мікрорайоні урочисто відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Амбулаторія розміщена у старому приміщенні місцевого ЖЕКу, що по вулиці Багачанська, 40. На його реконструкцію свого часу з міського бюджету виділили близько 300 тисяч гривень, до того ж 50 тисяч гривень витратили на закупівлю меблів.

 На урочистому відкритті міський голова Сергій Соломаха зазначив, що нині в державі ведеться політика розвитку первинної медичної допомоги, яка передбачає наближення амбулаторій сімейної медицини до населення. Міська влада також проводить таку політику і робить усе для того, щоб наблизити структурні медичні підрозділи до жителів усіх мікрорайонів Миргорода.

Також на урочистостях Сергій Соломаха вручив подяки міської ради працівникам МКЖЕУ та працівникам Миргородського підприємства «Агрошляхбуд» за якісне виконання робіт по облаштуванню приміщення амбулаторії та прилеглої території.

Начальник Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Віктор Лисак подякував владі та медичній спільноті за дієву співпрацю, побажав аби кваліфікована допомога від лікарів Миргородської амбулаторії сімейної медицини дійшла до кожного, хто її потребує.

На святковому відкритті амбулаторії були присутні й депутати міської ради – Олександр Марченко, Володимир Святенчук та Михайло Лавицький - депутати, закріплені за мікрорайоном Промисловий. Вони дякували усім причетним до цієї доброї справи, згадували історичне минуле будівлі та вели мову про те, як удосконалити роботу амбулаторії.

Головний лікар Миргородського центру надання первинної медико-санітарної допомоги Лілія Павленко стверджує - відтепер лікарі зможуть надавати невідкладну допомогу жителям мікрорайону Промисловий, а це 2420 дорослих і 230 дітей. Амбулаторія має відповідний кадровий потенціал та оснащення, яке необхідне для закладу такого типу.

Медичні працівники не тільки лікують, а ще й гарно співають. На святі це довів фольклорний колектив «Лілея» Миргородської ЦРЛ, у виконанні якого звучали українські народні пісні. Після офіційного відкриття і символічного перерізання стрічки, усіх присутніх було запрошено оглянути медичний заклад.

 За матеріалами телестудії "Миргород"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]