Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Університет третього віку шукає викладачів
2016-09-09

Розпочався новий навчальний рік в «Університеті третього віку», що шостий рік поспіль успішно діє при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради та має на меті впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж всього життя. Перше заняття відбулося в краєзнавчому музеї. Лекція була присвячена творчому шляху миргородського художника, Члена Національної Спілки художників України – Кривобоченка Анатолія Миколайовича.

Найактивніші учасники університету минулих років у своїх виступах наголошували на тому, що участь у творчих заходах - любителів мистецтва неабиякий інтерес та естетичне задоволення, а наповнення душ світлом, добрими надіями та любов’ю. Заняття в університеті в цьому учбовому році планується проводити на двох факультетах: літературно – мистецькому та здорового способу життя.

Територіальний центр запрошує до співпраці з «Університетом третього віку» всіх небайдужих людей в нашому місті, адже лекції проводяться на волонтерських засадах, тому знайти цікавих і досвідчених викладачів складає певну проблему. Особливо ми зацікавлені в допомозі лікарів, юристів, педагогів, тому пропонуємо всім, хто бажає реалізувати себе в якості викладачів або стати студентом Університету третього віку звертатися у відділення денного перебування територіального центру Миргородської міської ради, - повідомляє Територіальний центр соціального обслуговування.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]