Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Україна у нас – єдина
2017-02-23

Лютий у нашій державі за останні роки став місяцем національної гідності і пам’яті. Це, в першу чергу, пов’язане із трагічними подіями на Майдані, із війною на Сході, яка, наче Молох, щодня забирає десятки людських життів.

Педагоги, вихованці та батьки Центру естетичного виховання не стоять осторонь подій, які відбуваються в нашій державі. Нещодавно гурток «Живе слово» (керівник В.Г, Чемара) провів цікавий виховний захід національно-патріотичного спрямування «Часопис «Україна – соборна держава».

Вихованці гуртка Сулима Максим, Микільченко Андрій, Овсій Олександра, Стрижак Маша, Остапченко Саша, Костенко Влада розповіли присутнім історію єднання українських земель, змалювали віхи новітньої історії України. З якою любов’ю читали діти поезію про рідну землю, мову, подвиги українців у буремні роки!

Особливо зворушливою була сторінка часопису, присвячена героям Небесної Сотні. Присутні вшанували пам'ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання, а вихованка гуртка Мікелашвілі Карина надзвичайно проникливо прочитала вірш «І мовчки сотня непокорених героїв відходила у чисті небеса…» Вдало підібраний відеоматеріал супроводжував ввесь захід, знову і знову повертаючи присутніх на Майдан…

Родзинкою виховного заходу був виступ вихованців гуртка «Калинове намисто» (керівник Юлія Манофа) юних вокалістів Астаф’євих Влади та Маргарити і Коваленка Максима.

Під час рольової гри «Історичні постаті» на грошових знаках» учасники заходу активно називали відомих українців, які стояли у витоків нашої державності. Ми віримо, що прийде час, коли наше життя наповниться щастям, миром, теплом, хлібом, - тим, що робить життя людським. І наше майбутнє – в маленьких долонях сьогоднішніх дітлахів.

Тож символом єднання наших сердець на кінець зустрічі стало обрамлення мапи України жовто-блакитними дитячими долоньками. Ми віримо в щасливе майбутнє рідної землі!

Заступник директора

з навчально-виховної роботи

ЦЕВ В.Г. Чемара

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]