Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Угода мерів в Україні: як громади працюють разом над "зеленим" відновленням
2023-05-12

10-11 травня міський голова Сергій Соломаха взяв участь у конференції високого  рівня "Угода мерів в Україні: як громади працюють разом над "зеленим" відновленням, що відбулася у Львові в рамках Covenant of Mayors - East. Під час двох днів заходу понад 175 представників та представниць інституцій ЄС, національних органів влади та ОМС обговорювали основні проблеми та бар’єри, з якими стикаються міста під час війни, поділилися історіями успіху, а також окреслили майбутнє громад.

Більше трьохсот громад є підписантами ініціативи Європейської Комісії «Угода мерів». Це наймасштабніший у світі рух за збереження клімату та енергії на місцевому рівні. Її підписанти можуть залучити інвестиції на втілення енергоефективних заходів чи розвиток відновлюваних джерел енергії.

За словами міського голови Сергія Соломахи, у 2012 році Миргород долучився до кола підписантів Угоди мерів. До-речі, Миргород став першим містом у Полтавській області та один із небагатьох в Україні, хто долучився до цього об’єднання. Завдяки суттєвій підтримці Європейського Союзу багато громад досягли відчутних результатів у боротьбі зі зміною клімату та покращили енергоефективність місцевої економіки. У межах цієї ініціативи в Миргороді було реконструйовано будівлю дошкільного навчального закладу № 10 "Веселка" та модернізовано котельню, створено і налагоджено стабільну та ефективну систему енергоменеджменту в громаді. Також постійно проводяться інформаційні кампанії, які  включають Європейський тиждень сталої енергії, Дні енергії, Європейський тиждень сталої мобільності.

У межах конференції було проведено муніципальну координаційну платформу розвитку. Також учасники побували на львівських об'єктах, де реалізовано низку проєктів із поводження з твердими побутовими відходами.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]