Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Учителі зарубіжної літератури Миргорода освоюють новітні технології
2015-12-17

У Миргородській ЗОШ №7 відбулося чергове засідання динамічної групи вчителів зарубіжної літератури, що працюють у 7 класі. Педагоги зосередили свою увагу на питанні організації продуктивного навчання для дітей та особливостях викладання літератури на етапі прилучення учнів до читання (5-7 кл.). Учитель зарубіжної літератури, української мови та літератури ЗОШ №7 Гилюн С.М. розповіла про вже знайомі форми та методи роботи на уроках, які застосовує у своїй педагогічній діяльності. Вона наголосила на важливості створення на заняттях умов для того, аби учні мали змогу висловлюватися, говорити та спілкуватися.

Ксьонз О.М. поділилася досвідом щодо використання інтерактивних плакатів. Учасники засідання самостійно створили за допомогою онлайн-сервісу «ThingLink»такі плакати, так звані «розмовляючі картинки», на які наносяться маркери, що містять в собі текстові коментарі, відеофайли та інтернет-посилання. Їх використання може допомогти організувати проектну та дослідницьку діяльність учнів, представити результати своєї діяльності, провести веб-конкурси, інтерактивні ігри або вікторини.

Також для вчителів зарубіжної літератури Чухій С.В., учитель інформатики ЗОШ №7, провела майстер-клас по створенню буктрейлерів – коротких відеороликів за мотивами книги, метою яких є спонукання до прочитання твору. Учасники засідання змогли самі стати творцями буктрейлера за поезією Б. Окуджави «До свидания, мальчики».

Співпраця, взаєморозуміння та зацікавленість у результативності роботи забезпечили ефективність засідання динамічної групи.

За матеріалами методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]