Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Учителі англійської мови вивчали основи медіаграмотності
2019-11-14

У Миргородській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №5 відбувся тренінг «Основи медіаграмотності» для вчителів англійської мови міста. Навчання проходило під керівництвом тренера з медіаосвіти – Надії Величко.

Під час заходу обговорювали особливості поширення інформації в сучасному медіапросторі та її джерела, з’ясовували, як відрізняти факти від суджень (фейків), знайомилися з інструментарієм перевірки медійної інформації, переконалися в тому, що інформації наразі багато, вона стала різною, швидко змінюється, внаслідок чого виникає блікова швидкість її сприйняття. Також ознайомилися з таким видом пропаганди як джинса (проплачений матеріал або навмисно прихована реклама), дізналися про метод 6 Wh запитань. Учасники мали змогу спробувати себе в ролі журналістів, зокрема написати кілька публікацій. Учителі остаточно впевнилися в тому, що інформацію обов’язково слід перевіряти, аналізувати та відшуковувати першоджерело походження.

Усі  із зацікавленістю засвоювали  актуальні знання з основ медіаграмотності, такі необхідні сьогодні для власного особистого і професійного зростання. Як казав відомий український педагог
  К.Д. Ушинський: «Учитель живе до тих пір, поки вчиться…». І вчителі англійської мови готові навчатися впродовж усього життя!

   Проведення цього заходу відбулося завдяки волонтеру Остіну Доуеллу, підтримки американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Корпусу Миру.

Возниця В.М., голова міського

методичного об’єднання вчителів іноземних мов

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]