Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Учаснику АТО вручили ордер на квартиру
2015-11-18

18 листопада відбулося перше засідання виконавчого комітету у новому складі.

На порядку денному йшлося про організацію новорічно-різдвяних світ та руху міських автобусних маршрутів через закриття мосту на реконструкцію. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. На початку засідання керівник міста вручив ордер на квартиру інваліду ІІ групи Тимофієнку Сергію - військовослужбовцю, який брав участь в АТО. Сергій Семенович виховує двох неповнолітніх дітей, перебував на квартирному обліку і потребував поліпшення житлових умов. Загальна площа квартири, яку він отримав -  48,4 м2.

Доповідач з першого питання порядку денного заступник міського голови Костянтин Кірпосенко проінформував про те, що у місті почалася до Нового року. Для дітвори будуть організовані святкові зустрічі у закладах освіти, позашкільних установах, мікрорайонах міста та на центральній площі біля головної ялинки. Стартують заходи 19 грудня і триватимуть упродовж місяця. У ці дні відбудеться низка заходів. Щоб все було організовано належним чином і свята для дітей були веселими, утворили організаційний комітет та склали план проведення заходів Новорічних та Різдвяних свят. На засіданні виконавчого комітет також затвердили кошторис витрат проведення Новорічних і Різдвяних свят.

Друге питання порядку денного виконавчого комітету стосувалося затвердження тимчасової схеми руху міських автобусних маршрутів на період ремонту центрального мосту. Як повідомив міський голова Сергій соломаха, з 20 листопада планується закриття цієї споруди на ремонт. Як проінформувала начальник відділу економічного прогнозування Оксана Голуб, для учасників дорожнього руху розроблено тимчасові схеми руху міських автобусних маршрутів загального користування. З цього приводу відбулося обговорення. Тимчасову схему об’їзного руху транспорту погоджено ДАІ. Для зручності пасажирів пропонували альтернативні варіанти об’їзних шляхів. Як додав начальник комбінату "Благоустрій і озеленення" Юрій Кібірєв, буде встановлено додаткові знаки і облаштовано регулюючі пішохідні переходи. Дорожні знаки вже почали встановлювати і до відведеної дати всі підготовчі роботи завершать. Іншим рішенням члени виконавчого комітету затвердили схему організації руху автотранспорту і пішоходів, передбачивши додаткові автобусні зупинки та ремонт вулиць, якими курсуватимуть пасажири і пішоходи.

Учасникам дорожнього руху треба пильнувати за додатковими вказівними знаками та дотримуватися правил дорожнього руху.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]