Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У учнів - канікули, а у вчителів - методичні об’єднання
2019-10-23

 У приміщенні  відділу освіти відбулося методичне об'єднання вчителів інформатики, на якому Чухій С. В., учитель ЗОШ № 7, поділилася досвідом роботи з теми "Інтегровані уроки інформатики: сутність, ефективність, методика". Семеренко А. В., учитель ЗОШ № 9 ім. І. А. Зубковського, ознайомила присутніх з використанням дидактичних ігор на уроках інформатики для учнів молодшої школи. 

Педагоги переглянули презентацію Power Point "Топ-тренди: що чекає на українську освіту в найближчому майбутньому. Розвиваємо навички 4К: креативність, критичне мислення, комунікацію та командну працю", яку підготувала Василенко А.М., методист ММК.

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відбулося  засідання методичного об'єднання вчителів математики, на якому учитель математики ЗОШ І-ІІІ ступенів Невєрова Ю.В. показала майстер-клас "Використання ігор на уроках математики". Під час його проведення педагоги познайомилися з методиками проведення навчальних вправ на уроках математики. Учителі мали змогу пограти у математичні ігри, відчути, як складно, іноді, бути школярем. Але, математику можна вивчати цікаво і незвичними формами та методами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]