Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Полтаві нагородили абсолютних переможців міжнародних та всеукраїнських конкурсів
2018-01-11

Напередодні дня Святого Миколая в Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя збирали учнів шкіл естетичного виховання – традиційно в ці дні щороку проводять свято "До Миколая на гостини всі таланти Полтавщини". Під час заходу дітям, які протягом минулого  навчального року стали переможцями міжнародних та всеукраїнських творчих конкурсів, вручили вітальні грамоти та солодкі подарунки.

Загалом 74 юних дарування отримали вітання від заступника голови Полтавської обласної державної адміністрації Миколи Білоконя та були нагороджені грамотами Полтавської ОДА та Полтавської облради.

Від Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломіця нагороди отримали тріо акордеоністів Лавріненко Владислава, Ковальчук Назарій, Наконечна Марина. Тріо є абсолютним переможцем всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Барви Полтави» виконавської майстерності гри на народних інструментах учнів та викладачів ПСМНЗ (шкіл естетичного виховання), лауреатом II ступеня інших всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Подяками також нагороджені викладачі, які працюють з тріо. Це Величко Юлія Анатоліївна, Кацарська Ірина Василівна та Маріна Людмила Василівна.

Кацарська І.В. як директор відзначена Почесною грамотою Полтавської обласної державної адміністрації.

Після нагородження відбувся підсумковий концерт кращих учнів шкіл естетичного виховання Полтавської області за участю Полтавського симфонічного оркестру під керівництвом народного артиста України Віталія Скакуна. У концерті виступили тріо акордеоністів, у супроводі симфонічного оркестру Ткаченко Аміна (фортепіано, викладач Вершиніна Л.В.) та Гостра Єлизавета (академічний вокал, викладач Коваленко С.І.).

Учні та викладачі отримали незабутні враження від заходу, сповнені нових творчих планів та продовжують вдосконалювати виконавську майстерність.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]