Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У полі зору депутатів пільгове перевезення та реформування медичної галузі
2018-03-13

13 березня у рамках підготовки сесії відбулося засідання комісії з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства.

У першому питанні, яке детально вивчали члени соціальної комісії, йшлося про пільгові перевезення. Про внесення змін до рішення сьомої сесії сьомого скликання від 19 лютого 2016 року № 21 «Про затвердження Методики відшкодування перевізникам компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян на міських маршрутах загального користування автомобільним транспортом за рахунок коштів міського бюджету» доповіла начальник управління соціального захисту населення Людмила Ільяшенко.  За її словами, внесені до документу зміни поліпшать якість обслуговування та сприятимуть точності обрахунку осіб пільгових категорій. Доповідач також повідомила, що з 01 липня 2018 року планують запровадити талони для пільговиків. Орієнтовно вартість таких змін становитиме  на місяць 160 тисяч гривень із міського бюджету. Обговоривши питання члени комісії погодили зміни.

Далі розглянули питання про стан доступності та якості медичних послуг для жителів міста. До слова запросили радника міського голови з питань охорони здоров'я та реформування медичної галузі на громадських засадах Юрія Хавера. Доповідач говорив про критичну ситуацію з кадровим забезпеченням ЦРЛ, відсутність найнеобхідніших медикаментів у патологоанатомічному відділенні. Зазначив і про те, що лікарі деяких відділень відмовляються чергувати у вечірній та нічний час, не оминув теми "платних" послуги у відділеннях та їх обліку. Своїм виступом він фактично доповнив незадовільну оцінку роботи ЦРЛ Департаментом охорони здоров'я Полтавської облдержадміністрації.(Текст доповіді)

Також на засіданні розглянули інформацію заступника міського голови Бориса Баришпольця про створення комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради та затвердження Статуту підприємства. Після погодження тексту Статуту депутати розглянули внесення змін до рішення 33 сесії міської ради 7скликання від 28.12.2017 року №290 "Про затвердження структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання", обговорили пропозицію про підняття на головних адміністративних будівлях революційного прапора ОУН та заслухали інформацію секретаря міської ради Наталії Гирки про нове Положення про постійні комісії. Вона повідомила і про те, що за рекомендацією міського голови Сергія Соломахи буде створена окрема комісія з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства. Відповідне рішення і склад комісії після доопрацювання буде внесено на погодження депутатів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]