Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У миргородському дитсадку у малечі покрали золоті прикраси
2015-06-18

До Миргородського міськвідділу міліції почали надходити повідомлення про те, що за невідомих обставин в дитячих садках міста у малечі почали зникати золоті прикраси. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області. Слідчим відділенням Миргородського міськвідділу міліції задокументовано 7 фактів крадіжок золотих прикрас у 2-х дитячих садках міста.

Під час спілкування з вихователями правоохоронці встановили, що в день зникнення прикрас до дитячих майданчиків навідувалась невідома молода жінка, яка підзивала до себе дітей і з ними спілкувалась.

«Нами було встановлено, що тільки за один день, в дитсадку Миргорода невідома жінка встигла зняти золоті прикраси (сережки та хрестик) у 3-х дітей. Потерпілими від невідомої ставали дівчатка від 4-х до 6-ти років», - розповів начальник Миргородського міськвідділу міліції Володимир Река.

Зловмисниця ретельно і вправно маніпулювала дітьми, що ні сама малеча, ні виховательки дитячого закладу нічого не запідозрили і завжди встигала зникати разом із здобутими ”трофеями”.

18-річну жінку оперативники затримали через добу за складеним дітьми портретним описом по орієнтуванню. Вона вже встигла здати все викрадене до місцевого ломбарду.  Відносно правопорушниці відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 15 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]