Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській міській раді - новий депутат
2020-02-21

Відповідно до ст.49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ч.1 ст.90 Закону України "Про місцеві вибори", ч.3 ст.4 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" та згідно з постановою Миргородської міської виборчої комісії від 28 січня 2020 року за №137, міська рада визнала повноваження депутата Миргородської міської ради сьомого скликання Коваленко Катерини Юхимівни.  Відповідне посвідчення депутату вручив очільник міста Сергій Соломаха на засіданні 52-ї сесії, що проходила 21 лютого і транслюється онлайн.

Катерина Юхимівна закріплена за округом №9 (вулиці: Андрєєва, Воскресінська, Кашинського, Незалежності (крім №2), Харківка. Провулки: Вузький, Заливний). Наразі для депутатки це вже четверта каденція. Вона працюватиме в постійній комісії міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту. 

Загалом до порядку денного 52-ї сесії внесено  майже 60 питань. Серед них – затвердження виконання бюджету за 2019 рік та внесення змін до головного фінасового документу поточного року. У засіданні беруть участь 30 депутатів. Вони обговорюють та голосують за фінансування цільових програм та їх реалізацію. Йде звітування голів профільних комісій, обговорення актуальних питань.

Фотогалерея засідання 52-ї сесії

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]