Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді здійснюватимуть виїзні прийоми фахівці Харківського інституту нейрохірургії
2017-10-19

Відтепер отримати консультацію від провідних українських лікарів з питань неврології миргородці зможуть безпосередньо у місті. На базі поліклінічного відділення для дорослих організовано виїзні прийми  спеціалістів провідних  медичних закладів України. На запрошення міської адміністрації у Миргород  приїжджатимуть лікарі  з Харківського інституту нейрохірургії.

За словами радника міського голови з питань медичного обслуговування населення Ніни Коркішко, у Миргороді  існує дефіцит неврологічної допомоги населенню. Через низьку зарплату молоді фахівці залишаються на роботі у великих містах або працевлаштовуються у приватні клініки. Щоб вирішити питання нейрохірургічної допомоги мешканцям, на місцевому рівні було вирішено  організувати виїзні прийоми  провідних лікарів у поліклінічному відділенні для дорослих. Для цього було підготовлено звернення до   Харківського інституту нейрохірургії і адміністрація відгукнулася на потреби миргородців. 19 жовтня лікар-нейрохірург Дагер Насеф провів  перший прийом громадян у поліклінічному відділенні для дорослих. У перспективі такі прийоми будуть відбуватися за розробленим графіком та за направленням  лікаря-невролога.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]