Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді затримали телефонних шахраїв
2018-03-23

Потерпілі, якими є жінки віком 68, 69 та 83 роки, віддавали шахраям від однієї тисячі гривень до кількох десятків тисяч. З'ясувалось, що двоє мешканців міста Києва, яким 31 та 32 роки, користуючись прийомами психологічного впливу, змусили місцевих пенсіонерок віддати їм гроші для "порятунку" родичів, які, нібито, потребують невідкладних хірургічних операцій після ДТП.

У телефонній розмові шахраї представлялися лікарями місцевої лікарні. Повідомляли, що гроші потрібні терміново. Далі пенсіонери виносили кошти на вказане фігурантами місце та передавали так званим "кур'єрам". Коли жінки усвідомили, що їх ошукали - звернулися за допомогою до поліції. Наразі підозрювані встановлені та затримані. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За даними фактами в Миргородському відділі поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за ч.2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене групою осіб). Тривають слідчі дії.


  Шановні громадяни!

Поліція вкотре закликає бути обачними та не довіряти стороннім особам. Не реагуйте на подібні дзвінки. Якщо ж ви припускаєте, що з вашим родичем в цей час може статися ситуація, про яку вам говорять телефоном, найважливіше – це зробити паузу в розмові, щоб зібратися з думками. Покладіть слухавку і одразу ж передзвоніть родичу, а якщо той не відповідає - телефонуйте його друзям і сусідам.
  У разі, якщо ви стали жертвою шахрая, негайно звертайтесь до територіального відділу поліції або телефонуйте на лінію «102».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]