Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді з робочим візитом побував народний депутат Павло Кишкар
2016-08-04

Нині у навчально-освітніх та позашкільних установах Миргорода тривають ремонти. Хід ремонтних робіт та використання коштів на ці потреби перевірили міський голова Сергій Соломаха та народний депутат України Павло Кишкар. Вони відвідали будівельні освітянські майданчики, поспілкувалися з керівниками закладів, виконавцями робіт та обговорили  інші потреби навчальних та позашкільних установ.

Спочатку очільник Миргорода та народний обранець побували у СШ №5. Як розповів директор закладу Сергій Горобець, нагальним питанням, що потребує вирішення є ремонт покрівлі. Кімнати на третьому поверсі постійно затікають і псують ремонти класних кімнат. Така ж проблема і спортивному залі. За кошти місцевого бюджету ремонтні роботи почали виконувати, а завершити сподіваються за рахунок  освітньої субвенції. Спілкуючись з директором  п’ятої школи Павло Кишкар пообіцяв допомогти школі також із спортивним інвентарем та утепленням приміщення, адже місто тримає курс енергозбереження.

У ДНЗ №11 "Теремок" першого вересня мають відкрити басейн. Як розповіла завідувач закладу Оксана Ботвіновська, основну частину робіт будівельники вже завершили, а в телефонному режимі запевнили, що діти з першого вересня плаватимуть у новому басейні. На черговій сесії мають  виділити кошти на завершення ремонтних робіт у дошкільному закладі.

Оглянули міський голова та народний депутат і корпуси міської станції юних туристів і техніків. Цього року там зробили капітальний ремонт тренувальної зали. Тепер її треба наповнити сертифікованим туристським приладдям, на яке потрібно майже 300 тис.грн.,- розповів директор закладу  Василь Ніколаєнко.

До першого вересня мають завершити капітальний ремонт даху ЗОШ №1 ім. П. Мирного. Паралельно з роботами на даху ремонтують класні кімнати третього поверху. Щорічний ремонт після дощів зводив на нівець косметичні ремонти у класах. За словами директора школи Валентини Фененко, загальна вартість капремонту даху складає понад 3 млн. грн.

Підсумовуючи візит в Миргород, Павло Кишкар відзначив активність міської громади, особисто міського голови Сергія Соломахи і його команди в підготовці проектів у різних сферах життєдіяльності міста та повідомив, що з 10 млн. грн. державних коштів на соціально-економічний розвиток округу, Миргород отримав 3 млн. грн.

Розповів народний депутат і про те, що відбулися перемовини щодо перерозподілу коштів з Державного фонду регіонального розвитку на будівництво мосту через річку Хорол. Попередньо досягнуто домовленості про перерозподіл коштів на осінні місяці. Це дозволить завершити основне будівництво до зимового періоду.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]