Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді з робочим візитом побував голова Полтавської ОДА
2015-05-22

Голова Полтавської обласної адміністрації Валерій Головко уже відзначав у позитивному плані напрацювання й ініціативи Миргородської міської ради, її виконавчих органів, комунальних служб міста у галузі житлово-комунального господарства та термомодернізації будівель житлового фонду й бюджетної сфери.

А 21 травня, перебуваючи з робочим візитом у Миргороді, Валерій Головко мав нагоду особисто пересвідчитись у ефективності виконаних робіт з терморегуляції будівлі дитсадка № 5 та проінспектувати виконання робіт по будівництву біомодулів на міській котельні, що працюватиме з використанням альтернативних джерел палива і, в першу чергу, соломи.

Окрім цього голова Полтавської ОДА разом із міським головою Сергієм Соломахою побували у санаторіях СК «Миргородкурорт», де зустрілися із воїнами, що після повернення із зони АТО, проходять курс реабілітації й поцікавилися умовами їх відпочинку у Миргороді та можливими їхніми проблемами, вирішення яких потребує втручання міської й обласної влади.

Також Валерій Головко, Сергій Соломаха та Олександр Гавловський відвідали міський сквер Слави, де покладанням квітів до щойно відкритого пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, вшанували пам'ять полеглих на афганській війні миргородців.

По закінченню робочого візиту голови Полтавської ОДА до Миргорода відбулася відверта розмова про міські проблеми та шляхи їх вирішення.

Фото міської телестудії "Миргород"

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]