Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді визначили переможців 4 туру чемпіонату України з баскетболу 3х3
2021-07-19

18 липня на центральній площі  Миргорода  відбулися матчі 4 туру чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед чоловіків та жінок. У чоловіків змагалися 14 команд. У плей-оф вийшли Профільтех, Red Star, Промбудсфера, Контора, Чача, збірна України U-17, Енергодарський Стиль та Spartans. У підсумку в фіналі Профільтех здолав Spartans – 18:13. Чемпіонські нагороди вибороли Роман Дмитренко, Олександр Руденко, Олександр Шепелєв, Юрій Шкондя. У жіночій категорії змагалися дев`ять команд. До плей-оф вийшли збірна України U-17, Франківськ-ПНУ-2, Франківськ-ПНУ-3, Франківськ-ПНУ-4. У фіналі друга команда Франківська перемогла третю – 18:16. Чемпіонками туру стали Ольга Боровець, Вероніка Космач, Дарина Завертайло. Переможці та кращі гравці команд отримали медалі, призи та цінні подарунки.

Упродовж минулих вихідних Миргород був епіцетром баскетбольних поєдинків.  Аматори у різних вікових категоріях та професійні спрортсмени кидали м`яч у кільце та знайомили миргородців і  глядачів з новим видом вуличного баскетболу  - 3х3, який уже віднесено до олімпійських видів спорту. 

Біля професійного корту також було встановлено баскетбольні стійки і всі  аматори та, натхененні переглядом турнів, могли також тренуватися.

Офіційне нагородження переможців відбулося увечері 18 липня. Учасників, переможців, глядачів і вболівальників привітали міський голова Сергій Соломаха, секретар міської ради Олександр Гуржій, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, представники Федерації баскетболу України.

Сергій Павлович подякував усім, хто провів два спекотні дні в Миргороді на видовищному святі баскетболу, та потиснув руки найкращим баскетболістам - переможцям  4 туру чемпіонату України з баскетболу 3х3. 

- Друзі! Дякую всім, хто взяв участь у спортивному вікенді в Миргороді. Дякую Олегові Івановичу Кулінічу, який був ініціатором проведення заходу. Федерації баскетболу України, які відгукнулися. Дякую спортсменам, які надихають миргородців, а особливо молодь, до здорового способу життя та занять фізичною культурою. У нашому місті є хороша дитяча баскетбольна школа, спортсмени якої грають і в Чемпіонатах України і їздять за кордон. Та все ж, змагання такого рівня миргородці побачили вперше. Ми плануємо продовжити традицію проведення таких заходів і надалі. Було  видовищно та  спекотно! Вітаю переможців, для яких Миргород став новою сходинкою в  спортивній кар'єрі.  Дякую спортсменам, які  надихають миргородців, а особливо молодь,  до здорового способу життя та занять фізичною культурою. 

Після нагородження, у неділю, у Миргороді відбулося феєричне музичне шоу та дискотека, куди з’їхалися більше десяти тисяч людей. Для миргородців та гостей міста співали TENK та Kraevskaya, а хедлайнером свята став рок-гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ.

Спортивне та розважальне дводенне дійство в Миргороді вібулося за підтримки народного депутата України Олега Кулініча.

 

Фотогалерея заходу  "Свято баскетболу. День 2. Нагородження"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]