Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді введено запобіжні заходи протидії поширенню захворювань, спричинених новим коронавірусом COVID-19
2020-03-19

Із 17 березня до 3 квітня у Миргороді призупинено роботу усіх громадських закладів, окрім продуктових магазинів, заправок, аптек, поштових відділень, тощо.  Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС, що відбулося 16 березня.

Протоколом засідання передбачено введення додаткових запобіжних заходів протидії  поширенню захворювань, спричинених новим коронавірусом COVID-19 та визначено відповідальних осіб:

1. На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 року № 215  "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211":

1.1 Структурним підрозділам Миргородської міської ради, керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, розміщених на території міста, забезпечити виконання заходів  міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, визначених в протоколі від 12 березня 2020 року № 9,  а також додаткових заходів, а саме:

  • заборонити планові медичні огляди для декретованих груп населення до закінчення офіційного карантину з метою запобігання тісного контакту між хворими та здоровими особами в лікувально-профілактичних закладах міста,
  • обмежити  проведення особистого прийому громадян міським головою, його заступниками та керівниками структурних підрозділів апарату міської ради та її виконавчих органів,
  • заборонити проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування,
  • тимчасово зупинити роботу суб’єктів господарювання  незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих у м. Миргороді, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв'язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Термін виконання: з 00 год.01 хв. 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року.

 

  1. Керівникам  підприємств, установ та організацій міста (згідно  з додатком 1) надавати інформацію до сектору цивільного захисту для узагальнення та доповіді до  Полтавської ОДА щоденно до 15.00.

Термін виконання: з 17.03.2020 року до зняття карантинних обмежень.

 

  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій» та Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, затвердженого розпорядженням міського голови від 21.05.2018 № 71-в, рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими для виконання підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території м. Миргорода.
  1. Контроль за виконанням протокольних рішень  комісії покласти на першого заступника міського голови, голову комісії з питань ТЕБіНС Швайку С.О. та секретаря комісії Яременка О.М.
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]