Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відзначили День міста
2016-09-19

18 вересня миргородці святкували день міста та 73-ю річницю визволення Миргорода від нацистських загарбників. Для мешканців та гостей було організовано палітру культурно-мистецьких заходів, які розпочалися з 16 вересня. Традиційно вшанували визволителів краю у сквері Славі. Біля Вічного вогню відбувся мітинг за участі ветеранів війни, керівництва міста, делегацій закордонних та українських міст-побратимів Миргорода: Польщі, Латвії, Новоград-Волинського, представників трудових колективів, громадськості.

Миргородці та гості  хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв, поклали квіти до монументу Слави та урочисто відкрили пам’ятний знак, на місці якого згодом збудують композицію Героям АТО. Міський голова Сергій Соломаха подякував захисникам краю за мужність у боротьбі з агресором та вручив грамоти воїнам, які протистоять ворогу в гарячих точках. Патріотичну частину продовжили спортивні заходи. З центральної площі дали старт міським велозмаганням, вправність їзди на велосипедах та самокатах демонстрували діти, а молоді мами стали учасниками марш-параду креативних дитячих візочків. А ще з суботи на центральній площі розгорнули панно квіткових композицій та фотовиставку, присвячені 25- й річниці незалежності України. Ради мікрорайонів влаштували святкову презентацію "Активна громада – успішне місто", місцеві умільці презентували декоративні вироби, молодь подарувала місту флешмоб «Ми любимо Миргород». Чимало перехожих зупинялися біля намету, де розповідали про енергоощадні технології та біля сцени, де розмістили 10–ти метровий коровай - подарунок містянам від Миргородського хлібозаводу. Традиційно провели конкурс "Коса моя - краса моя". Після підбиття підсумків конкурсів та вручення нагород переможцям міський голова Сергій Соломаха разом з представниками запрошених на свято делегацій з міст-побратимів привітали миргородців з Днем міста. Святкування продовжила велика святкова концертна програма. Бурхливими оплесками публіка зустрічала місцевих артистів та запрошених, зокрема народний пісенний ансамбль «Обереги» міського будинку культури, юних артистів-вихованців гуртків ЦЕВу, музикантів народного оркестру народних інструментів ДМШ ім. А.Коломійця. Подарунком до Дня міста став концерт учасниці шоу «Х-фактор» Валерії Симулік та виступ львівського гурту «Wszystko». Завершилося святкування Дня міста вогняним шоу. Фоторепортаж з Дня святкування міста дивіться у фотогалереї

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]