Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкрили єдиний центр надання допомоги внутрішньо переміщеним особам
2015-10-21

Роботу Центру організовано на базі Центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді за адресою вул. Сорочинська 14а, каб. 205,тел. 5-51-25. Відкриття такого центру стало можливим завдяки участі і перемозі в проекті, що фінансує ПРООН. Миргород  першим впроваджує таку ініціативу, що може стати загальнодержавним проектом. За фінансової підтримки Уряду Японії та програми розвитку ПРООН в Україні 5 фахівців, психолог та юрист  намагатимуться вирішити проблеми чи надати консультації з будь-яких питань усім, хто потребує допомоги. 

За словами - директора Центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Володимира Кір’яна, серед 40 заявок на участь у проекті, Миргород було обрано через актуальну тематику. Команда складається з соціальних працівників, які самі змушені були змінити рідну домівку на Миргород.

У єдиному центрі допомагатимуть і дітям і літнім людям. Тут вони зможуть отримати і психологічну допомогу і юридичну консультацію.

Підтримка внутрішньо-переміщених осіб через створення єдиного центру - це черговий спільний проект, який змогли реалізувати у Миргороді за підтримки ПРООН та міської влади. Неофіційно умісті проживає понад 5 тисяч громадян, які перемістилися до нас з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Метою роботи центру є комплексне вирішення питань із забезпечення першочергових потреб вимушених переселенців - зазначив перший заступник міського голови Сергій Павленко, спілкуючись з працівниками єдиного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]