Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкриють бюро правової допомоги
2016-08-29

Миргородське бюро правової допомоги відкриється першого вересня. Про це повідомив під час презентаційного заходу директор Лубенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій Россоха. Соціальні паби матимуть статус відокремлених підрозділів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Бюро правової допомоги – це нові структурні підрозділи Мін'юсту, які  замінять районні управління юстиції.

"Нині тривають підготовчі роботи. До нас можуть звернутися як містяни, так і жителі Миргородського району за правовими консультаціями, за отриманням допомоги процесуальних документів, захисту своїх прав у суді. Крім цього, виконуватимемо  право освітню функцію. Також у нас об лаштоване спеціальне робоче місце, де кожен зможе користуватися онлайн-сервісами Мін΄юсту», – розповіла керівник Миргородського бюро правової допомоги Людмила Горобець. Бюро знаходитиметься за адресою м. Миргород, вул. Гоголя, 165.

Створення бюро правової допомоги не потребує додаткових бюджетних витрат. Адже їх фінансування та матеріальне забезпечення здійснюватиметься за рахунок частини коштів і майна, переданих від ліквідованих районних та міських управлінь юстиції. Також у бюро будуть комп’ютери для громадян з доступом до електронних сервісів Мін΄юсту. Бюро правової допомоги мають стати обличчям юстиції на місцях. Це буде функціональним завершенням реформи Мін΄юсту Бюро правової допомоги стане мережею точок активного поширення правової інформації та доступу до правових консультацій на рівні територіальних громад та соціально вразливих суспільних груп.

На Полтавщині з першого вересня запрацюють 23 бюро правової допомоги. Безкоштовні юридичні консультації  в нових установах зможуть отримати  всі, хто цього потребує.  Для соціально вразливих груп населення  передбачені також  послуги адвоката.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]