Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді розроблять комплексну програму підтримки учасників АТО
2015-01-20

Відбулося засідання робочої групи щодо ходу реалізації у Миргороді комплексної програми підтримки учасників АТО та їхніх сімей. Представники міської влади, працівники соціальних служб, управління фінансів та земельного відділу обговорили Положення майбутньої програми та опрацювали механізм надання допомоги учасникам АТО і їхнім родинам.

Під час зсідання, яке провів секретар міської ради Костянтин Кірпосенко, було обговорено шляхи втілення комплексної підтримки миргородців, які задіяні у проведенні АТО,  та процедуру надання різних видів пільг. Вони надаватимуться відповідно до  установчих документів такої категорії громадян. Попередньо з міського бюджету на цілі у рамках заходів міської програми підтримки учасників АТО на 2015 рік передбачили 300 тис.грн.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]