Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді реконструюють Центр естетичного виховання зі сторічною історією
2021-06-11

У Миргороді повним ходом тривають роботи з реконструкції історичної будівлі Центру естетичного виховання, яку збудували у 1900 року.  Роботи ведуться за програмою Президента України «Велике будівництво». Фасад старого, але  добротного і красивого  приміщення вирішили збергти, а середину наповнити змістом і гарними сучасними умовами для  маленьких миргородців. Після реконструкції більше 800 дітей міста зможуть відвідувати ЦЕВ та розвиватися творчо.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки НКПВУ та місцевому бюджету, загальна кошторисна вартість - 23 мільйони гривень.  У центрі вже проведені демонтажні роботи. Нині підрядники замінюють покрівлю в закладі. Заплановані роботи  з реконструкції фундаментів і цоколю, цегляної кладки і монолітного поясу, заміна вікон та дверей, утеплення фасадів, внутрішнє оздоблення та санітарно-технічні роботи.

Після реконструкції більше 800 дітей міста зможуть відвідувати в центрі естетичного виховання до 20 гуртків: студії сучасного, спортивного та народного танцю, естрадного вокалу, ляльковий та міні театри, цирковий та фольклорний гуртки, гуртки декоративно-ужиткового напряму, секції «Живе слово», «Художня кулінарія»  та дитяча студія відеомистецтв «Темп».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]