Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді реалізують черговий інвестиційний проект за Програмою DemoUkrainaDH
2016-12-20

У 2017 році в Миргороді почнуть практичне втілення проекту “Модернізація теплового району “Авіамістечко”. Цей проект підтримує Програма DemoUkrainaDH та погоджено Мінрегіоном і  Міністерством фінансів України. 19 грудня відбулося підписання кредитного договору. Проектом, який реалізуватиме ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго", передбачає модернізацію котельні по вул. Багачанська, 104, заміну магістральних трубопроводів та теплотрас із використанням попередньо ізольованих труб та встановлення індивідуальних теплових пунктів в 17 житлових будинках, - розповів директор ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" Олександр Король.

Бюджет проекту становить 882 тис. євро, з яких 300 тис. євро – грантові кошти НЕФКО, 448 тис. євро – кредитні кошти НЕФКО під місцеві гарантії, 134 тис. євро – місцевий внесок. Уже на початку весни комунальне підприємство "Миргородтеплоенерго" отримає перший транш на реалізацію проекту.

За словами міського голови Сергія Соломахи, у співпраці з цією міжнародною корпорацією в Миргороді успішно реалізовано кілька проектів з енергоефективності, зокрема в освітній сфері та з технічного переоснащення вуличного освітлення. Участь в черговій ініціативі продовжить реалізацію енергоефективних заходів у комунальній сфері.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]