Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді призупинили протиепідемічні заходи
2017-01-06

Таке рішення ухвалили на засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки шостого січня. За інформацією медиків, у місті знизився рівень захворюваності на грип та ГРВІ.

Як повідомив завідувач Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень ДУ "Полтавський ОЛЦ МОЗ України" Микола Олефір, за 1-й тиждень 2017 році по м. Миргороду має місце зниження захворюваності на гострі респіраторні інфекції та грип , захворіло 254 особи, рівень захворюваності досяг 654,0 на 100 тис.населення, що на -33,4 % нижче епідпорогового показника. Епідпороговий показник для даного тижня - 981,6. Порівнюючи з попереднім тижнем спостерігається зниження рівня захворюваності на -40,1%. Серед захворілих - 153 дітей до 17 років, що становить 60,2 % від кількості захворілих, проти 289 захворілих дітей минулого тижня. Школярів - 64 (25,2%) від захворілих, проти 139 за минулий тиждень. З початку епідсезону на грип та ГРІ захворіло 889 школярі, що становить 23,4 % від загальної кількості школярів. До відділень Миргородської ЦРЛ госпіталізовано 6 хворих ( з них 1 дитина). Випадків смерті від грипу та ГРІ не зареєстровано.

Разом з тим, у освітніх закладах та місцях масового перебування людей рекомендовано продовжити санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій серед населення міста в епідсезон 2017, адже очікується нова хвиля грипу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]