Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді побільшало ОСББ
2016-04-15

Відповідальність за утримання своїх будинків виявили бажання взяти мешканці ще чотирьох будинків. Жителі будинків 45 і 47, що по вул. Старосвітській створили ОСББ "Омріяний дворик" – це ОСББ із двох двоповерхових будинків. У будинку по вул. Панаса Мирного,22, ОСББ назвали "Мирний 22" – це п'ятиповерховий будинок типової забудови. А миргородці, які живуть на вулиці Старосвітська, 3, організувалися в ОСББ "Старосвітська,3".

Ці три ОСББ стали учасниками міжнародного проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3" та отримають кошти на капітальні ремонти.

Тепер мешканці цих будинків також можуть долучитись до отримання коштів із міжнародних та українських джерел на ремонти будинків – такі проекти регулярно оголошують конкурси та реалізовуються у нашій країні. Також є можливість поїхати на безкоштовне навчання з управління будинком, брати участь у форумах та конференціях, на які приїжджають спеціалісти міжнародного рівня. Брати участь у конкурсах для ОСББ із цінними призами, такими, як офісна техніка, стенди, плакати, меблі для приміщення ОСББ, облаштування прибудинкової території.

Станом на 14 квітня 2016 році у Миргороді створено 15 ОСББ. Кожен власник квартири у багатоквартирному будинку одночасно є співвласниками спільного майна у будинку, і може впливати на стан будинку та прибудинкової території, самостійно разом із іншими власниками вирішувати, що, коли і як робити у Вашому будинку – усе це можливо при створенні об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ)! Детальну інформацію про створення ОСББ можна знайти на сайті міської ради в розділі Сфера ЖКГ/ОСББ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]