Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді оцінюватимуть процес впровадження місцевого Громадського бюджету
2018-02-26

1 березня у місті Миргород відбудеться семінар «Оцінка розвитку та вдосконалення Громадського бюджету», на який запрошено авторів проектів, членів Робочої групи з питань впровадження Громадського бюджету в місті Миргород, учасників вересневого тренінгу та активних жителів міста. Під час обговорень учасники матимуть змогу оцінити етапи впровадження Громадського бюджету в Миргороді та налагодити містки взаємодії між собою.

Громадський бюджет в місті Миргород впроваджується за підтримки проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, залучення та активізація громадянського суспільства», який реалізується Міжнародною громадською організацією «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ» та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» за фінансової підтримки Європейського союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).

Під час впровадження бюджету участі в Миргороді в рамках проекту надавалася активна організаційна підтримка: проведення семінарів, тренінгів, надання консультацій та супровід процесу впровадження громадського бюджету, проведення навчальних візитів, фінансова підтримка інформаційної кампанії та організації етапів громадського бюджету, надання програмного забезпечення для здійснення голосування мешканців.

Семінар «Оцінка розвитку та вдосконалення Громадського бюджету» розпочнеться о 10:00 в актовій залі Міської ради міста Миргорода.

Участь у семінарі за попередньою реєстрацією, що діє до 26 лютого. Зареєструватись або отримати відповіді на запитання можна ел. поштою [email protected] або за тел. 5-33-21, Анна Саєнко.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]