Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді обговорили створення Північного госпітального округу
2017-04-12

У Миргородській ЦРЛ за участю заступника голови ОДА Олега Пругла, директора ДОЗ Полтавської ОДА Віктора Лисака, голови Миргородської РДА Юрія Коваленка, голови Миргородської райради Леоніда Яринича, депутата Полтавської обласної ради, заступника Миргородського міського голови  Костянтина Кірпосенка, радника міського голови з питань медичного обслуговування населення Ніни Коркішко, представників ОТГ, медичних працівників відбулася  розширена робоча нарада щодо створення Північного госпітального округу.

Згідно із затвердженим КМУ складом 4 госпітальних округів області, Миргород стане центром Північного госпітального округу. До цього округу будуть відноситися медичні заклади Шишацького, Великобагачанського, Лохвицького та Гадяцького районів. «Ці радикальні зміни мають бути здійснені комплексно та послідовно. В області робота над створенням госпітальних округів триватиме до кінця 2017 року та відбуватиметься в 3 етапи», - зазначив Олег Пругло.

Директор ДОЗ Віктор Лисак пояснив, що відповідно до методології, Північний госпітальний округ з центром у місті Миргороді буде надавати необхідну медичну допомогу мешканцям чотирьох районів. На базі Миргородської ЦРЛ планується модернізація матеріальної бази первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги. Жоден з існуючих лікувально-профілактичних закладів закриватися не буде. Будуть створені відділення для проведення реабілітаційного та відновлювального лікування, продовжуватимуть працювати відділення планового терапевтичного та хірургічного лікування.

Керівники міста і району висловили упевненість, що завдяки комплексним та послідовним змінам у медичній, галузі і мешканці навколишніх районів, матимуть змогу отримувати якісну та доступну медичну допомогу.

Учасникам робочої наради, представникам територіальних громад, що будуть входити до складу Південного госпітального округу, було запропоновано внести пропозиції щодо персонального складу членів Госпітальної ради. Ще  необхідно підготувати детальний опис наявної матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я та підготувати перспективні плани розвитку на найближчі 5 років.

Учасники наради обговорили  питання щодо перспектив фінансування Північного госпітального округу, адже згідно з багаторічним планом розвитку округу, це можуть бути місцеві бюджети територіальних громад, недержавні інвестиції, спонсорські та благодійні внески, кошти міжнародної допомоги та інші джерела.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]