Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді обговорюють перспективи будівництва когенераційної електростанції на біомасі
2016-11-18

Досвідом модернізації житлово-комунального господарства діляться литовці. За круглим столом вони розповіли про відновлювальну енергетику  Прибалтики. За словами Віце-посла Республіки Литви в Україні Керушаускаса Гвідаса, біопаливні електростанції забезпечують 2/3 опалення у Литві. Природний газ використовують підприємства, що займаються постачанням тепла, лише в найбільш холодні дні року, коли теплообладнання не працює на повну потужність. Це величезне досягнення і реальна незалежність Литви від імпортного палива, - сказав Віце-посол.

У рамках зустрічі закордонні фахівці презентували Екологічно-технічні аспекти функціонування ТЕЦ, яка в перспективі може  з'явитися і в Миргороді.

Ця тема актуальна, але нова для миргородців, - зазначив міський голова Сергій Соломаха. Пропозиція закордонних фахівців – черговий крок із  провадження заходів альтернативної енергетики у Миргороді. Після ретельного вивчення технічних і фінансових питань, із врахуванням думки громадськості, буде ухвалено відповідне рішення.

В обговоренні взяли участь Юрій Тараненко, начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутати Миргородської міської ради, представники Полтавської ОДА та місцеві активісти.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]