Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді нагородили переможців фестивалю "Соловейко України 2017"
2017-03-27

У Миргороді завершився сьомий Всеукраїнський телевізійний дитячий пісенний фестиваль-конкурс «Соловейко України». Упродовж трьох днів учасники мали змогу повправлятися у вокалі та сценічній майстерності поряд з народними артистами України, діячами мистецтв та відпочити у Миргороді. 60 творчих обдарувань співали на сцені ПК курорту Миргород" та дивували журі фестивалю і глядачів своїм співом.

Нагородження переможців та гостей фестивалю розпочали у конференц-залі ПК "Миргород". Учасники отримали статуетки, дипломи та подарунки, а організатори і співорганізатори - подяки від засновника фестивалю: Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» та благодійного фонду Ярослава Бублика. Вручення найвищих відзнак за номінаціями продовжили на Гала-концерті. При глядацьких симпатій отримала киянка Катерина Зозуля, а започаткований цьогоріч приз "За волю до перемоги" вручили черкащанці Каріні Солод. Володарем Гран-Прі  фестивалю-конкурсу стала Ольга Мельничук де-Йонг з Нідерландів. Кубок Президента України Леоніда Кучми вручили Андрію Зубкіну з СМТ Власівка Кіровоградської області.

Вітаючи учасників і переможців фестивалю міський голова Сергій Соломаха подякував юним талантам за популяризацію української культури, за любов до материнської пісні, за молитву за мир, що впродовж кількох днів дитячим вустами линула у місті-курорті. Телевізійний дитячий пісенний фестиваль-конкурс "Соловейко України" уже став традиційним, але кожен захід – особливий: він відкриває юні таланти, які прославляють рідний край в Україні і за кордоном, - сказав очільник міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]