Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді надають безкоштовну юридичну допомогу для внутрішньо переміщених осіб
2016-01-28

Центр безоплатної первинної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам Благодійної організації «Світло надії» продовжує свою роботу в Миргороді. За весь час роботи до Центру звернулося понад 150 внутрішньо переміщених осіб з питань оформлення та поновлення документів, звільнення з підприємств та установ, що знаходяться на неконтрольованій окупованій території, стягнення заборгованості з заробітної плати тощо. Загалом, за чотири місяці роботи, до Центру безоплатної первинної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам БО «Світло надії»  у п’яти містах області: Миргороді, Комсомольську, Кременчуці, Пирятині та Полтаві звернулося понад 750 осіб. Консультації надавались як особисто, так і телефоном.

У багатьох клієнтів втрачені паспорти, дипломи навчальних закладів, довідки та багато інших документів. Юристи допомагають поновити ці документи. Збирають відомості про особу і завдяки співпраці з державними органами майже у всіх випадках вдається відновити історію внутрішньо переміщеної особи. Юристи центру допомагають вирішити будь-які правові питання клієнтам, які вимушено покинули власні домівки. Для роз’яснення більш складних ситуацій, по області адресно виїздить мобільна бригада. Крім такого виду послуг, юристи центру допомагають у складанні різного виду документів (у разі необхідності судового захисту залучаються фахівці Центра вторинної правової безоплатної допомоги).Якщо внутрішньо переміщеним особам для отримання державних виплат, чи вирішення інших потреб необхідна реєстрація, вони можуть звернутися до БО «Світло надії», що знаходиться у м.Полтава, вул.Артема 28а.

Безоплатна правова допомога надається за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14а, 2 поверх, к. 205.

Попередній запис на консультацію здійснюється за телефоном (05355) 5-51-25. Графік роботи: Пн. – Пт. 08.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00.

Довідково: Центр безоплатної первинної правової допомоги внутрішньопереміщеним особам Благодійної організації «Світлонадії» створений на базі Миргородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Допомога надається за підтримки Програми розвитку ООН і Уряду Японії в рамках реалізації проекту «Забезпечення прав та законних інтересів внутрішньо переміщених осіб в Полтавській області».

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]