Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді ліквідовують умовні наслідки надзвичайної ситуації
2019-06-26

Умовні наслідки негоди та вибуху на котельні в Миргороді ліквідовують на командно-штабних навчаннях, що розпочалися 26 червня в курортному місті. У програмі навчань відбувається теоретичне та практичне відпрацювання заходів цивільної оборони із залученням спеціальної техніки, сил та засобів територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня.

На командно-штабних навчання відпрацьовують порядок дій органів управління та сил цивільного захисту Миргородської міської ланки ТП ЄДСЦЗ Полтавської області  в умовних умовах надзвичайної ситуацій техногенного та природного характеру. Перевіряють повноту розробки та реальність виконання планів і документів керівного складу та фахівців органів управління з питань цивільного захисту міст; надають практичну допомогу керівному складу міста в управлінні силами та засобами цивільного захисту при проведенні рятувальних та інших невідкладних робіт; відпрацьовують  порядок взаємоінформування та взаємодії органів влади, підприємств, установ та організацій і населення про ускладнення гідрометеорологічної обстановки та прогноз її розвитку. Додатково уточнюють плани оперативного реагування та взаємодії, уточнюють

перелік необхідних інформаційних, довідкових матеріалів та нормативних документів щодо організації реагування на надзвичайні ситуації.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]