Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді капітально ремонтують ліфти
2016-09-29

У восьми багатоповерхівках Миргорода ремонтують ліфти. На капітальний ремонт автоматичних підйомників з міського бюджету виділили 647 тис. грн. Нині фахівці спеціалізованого ремонтно-будівельного управління «Полтаваліфт» виконують роботи у будинку по вул. Гоголя, 139.

За словами керівника ремонтно-будівельного управління «Полтаваліфт» Григорія Дорошенка, термін експлуатації деяких ліфтів уже завершився і необхідно виконати роботи по  їх капітальному ремонту. У цьому році у Миргороді вже  проведено позачергові технічні огляди ліфтів житлових будинків. Загалом експертне обстеження пройшли ліфти у 14 будинках. На ці роботи з міського бюджету виділили 86 тис. грн.  До кінця року планують відремонтувати ліфти у 8-ми багатоповерхових будинках. А вже через місяць завершиться реконструкція ліфтів по вулиці Гоголя,139. Під час проведення реконструкції працівники підприємства замінюють всі механізми, в яких вийшов термін експлуатації. Заміні підлягають як великі механізми, троси та канати так і найменші. На даний час всі запчастини, які потрібні для ремонту завезені, отже роботи планують завершити вчасно.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]