Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді активізували екологічні рейди
2016-09-07

Під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На нараді обговорили шляхи попередження виникнення стихійних смітників, спалювання рештків городництва та самозагоряння сухої рослинності. Восени це питання  загострюється. Особливо непокоїть приватний сектор. Там люди викидають бур'яни та гілки, створюючи несанкціоновані смітники або ж спалюють відходи та задимлюють місто.

Вихід є, вкотре повторюють комунальники: облаштування компостних ям. Щоб не шкодити людям, які страждають астмою та не захаращувати місто побутовими відходами, у "Спецкомунтрансі" нагадують про необхідність укладення договорів з підприємством на механізоване вивезення сміття та користування контейнерами. Також абоненти підприємства можуть виносити з домоволодіння сміття у іншій тарі, але у визначені дні. Дозволено жителям власним транспортом вивозити сміття на міське звалище або ж замовити для цього спеціалізовану машину. В іншому випадку, порушникам благоустрою доведеться сплатити штраф. Його визначить адміністративна комісія. Сума фінансового покарання становить від 340 до 1700 грн.

На сьогодні багатоповерхова забудова стовідсотково сплачує за вивезення сміття, а приватний сектор - лише 60 %.

Від сьогодні  територією міста розпочинаються профілактичні рейди за участю правоохоронців, надзвичайників та ЗМІ. Спільні рейди триватимуть упродовж двох місяців. Їхнє мета – зробити місто чистим разом.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]