Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргород прибула делегація з польського міста-побратима Згожельця
2017-09-06

У залі засідань міської ради відбулася офіційна зустріч з представниками іноземної делегації: Рафалом Гронічем- бургомістром м. Згожелець, Йолантою Птак - секретарем міської ради, Малгожатою Соколовською – радником міського голови, Ренатою Бурдош – відповідальною особою за зв'язки із ЗМ, Гражиною Смашь-Груджінскою - директором міського будинку культури та Александером Саковічем - перекладачем.

Черговий візит проходить у рамках продовження партнерських зв'язків між містами- побратимами. Міський голова Сергій Соломаха подякував партнерам за дружній візит та організацію групи відпочивальників з міста Згожелець, що нині оздоровлюються  на курорті "Миргород". Рафал Гроніч встиг поспілкуватися із земляками та висловив від відпочивальників подяку за високий професійний рівень персоналу та широкі можливості миргородської оздоровниці.

Під час спілкування з представниками органів місцевого самоврядування, депутатами, спеціалістами управлінь та відділів виконавчого комітету сторони обговорили перспективні питання співпраці та окреслили окремі напрямки, які цікавлять польських делегатів. У програмі перебування іноземної делегації  також заплановані візити на підприємства, спілкування з фахівцями відділів міської ради, знайомство з санаторно-курортним, інвестиційним та культурним потенціалом Миргорода.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]