Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У "Ліску" організували толоку
2019-04-22

Благоустрій міста – це спільна справа, тому ми повинні докладати всі зусилля та дбати про нього. Навіть найменша дрібничка, зроблена у цьому плані комунальними службами чи небайдужими жителями, принесе користь та зробить місто кращим. У мікрорайоні "Лісок" 20 квітня, у День  загальноміської толоки, влаштували прибирання набережної Хоролу.

На прибирання зони відпочинку зібралися голови вуличних комітетів, депутати міської ради: Оксана Денисенко, Андрій Сіряк, Анатолій Вороновський, голова ради мікрорайону Олексій Ставицький та інші небайдужі жителі. Згуртовано вони навели лад на березі, посадили дерева. Учасники громадських ініціатив "Миргородська толока" та "Миргород –місто еко-торбинок" вручили найактивнішим  учасникам толоки фартухи "Миргород, дій – створюй місто мрій!" садовий інвентар та еко-торбинки.

Як приємно і важливо робити добрі справи. Завдяки спонсорській підтримці СП "Промінь надії" та міській програмі МАГ   весняна толока пройшла на висому рівні. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]