Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У фізкабінеті - новий "Ампліпульс"
2016-11-07

Для фізіотерапевтичного кабінету, що у поліклінічному відділенні для дорослих, купили апарат "Ампліпульс - 4". Він допомагає людям, що мають захворювання хребта,суглобів та  внутрішніх органів.  Щодня такими послугами користується майже три десятки пацієнтів, а потребують такої фізпроцедури в двічі більше людей. З допомогою нового апарату  медсестри лікуватимуть більшу кількість пацієнтів, адже,  за словами медсестер, на цей апарат завжди була черга. 

Ініціювали  придбання нового обладнання  медсестри фізіотерапевтичного кабінету. Вони написали проект і долучилися до міської Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян міста Миргорода на 2016 рік. З місцевого бюджету було виділено 10 тис.грн. на придбання апарату "Ампліпульс".  З   жовтня  пацієнти отримують лікування на новому обладнанні. Задоволені і люди, і медики. Вони вдячні всім,  хто започаткував програму муніципальної підтримки  ініціатив громадян, що дає змогу покращити життя миргородців.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]