Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У день міста відзначили найактивніших миргородців
2015-09-21

День міста - це своєрідний підсумок роботи за рік. Чим жила громада, які проблеми вирішували, чого вдалося досягти, а над чим ще треба попрацювати? Про це міський голова Сергій Соломаха зазначив, вітаючи миргородців із Днем міста. Звертаючись до жителів та гостей міста-курорту зі сцени Сергій Соломаха зауважив: минулий рік довів, що Миргородська громада сильна єдністю, може стояти за свої інтереси та підтримувати одне одного в скрутні часи.

Сергій Соломаха подякував миргородцям за добросовісну працю, активну громадську позицію та волонтерську діяльність. Він зауважив, що прагнення відновити мир перетворили чи не кожного миргородця на волонтера. Дорослі і діти, хто чим може підтримують наших військовослужбовців, збирають гуманітарну допомогу, виготовляють обереги та відвозять провізію на передову. Громадська діяльність для багатьох волонтерів стала стилем життя. На повагу заслуговують і працівники всіх трудових колективів у різних сферах діяльності і небайдужі, з активною позицією мешканці. Люди уболівають за долю міста, в якому живуть, тому віддаються роботі на повну, створюють комфротні умови  довкола  своїх помешкань. Міський голова подякував усім, кому небайдуже нинішнє і майбутнє Миргорода.

За сумлінну роботу Грамотами і Подяками міської ради було відзначено представників трудових колективів, працівників комунальних підприємств, які забезпечують функціонування всього міського господарства. Грамоти з рук представників влади  отримали спражні господарники - переможці конкусру "Краща квіткова садиба".

Також міський голова вручив Грамоти та Подяки волонтерам, які надають гуманітарну допомогу та вносять  посильну частку в обороноздатність нашої держави.  В урочистостях з нагоди Дня  міста взяв участь заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Микийчук.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]