Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У 5 школі виграли грант на реалізацію проєкту ꞌꞌРозширення прав і можливостей жінок у громаді в цифрову еруꞌꞌ
2019-10-24

Учитель англійської мови Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 Возниця В.М. разом з волонтером Корпусу Миру Остіном Доуеллом виграли грант на реалізацію проєкту ꞌꞌРозширення прав і можливостей жінок у громаді в цифрову еруꞌꞌ. Цей проєкт мав на меті підвищити знання дівчат та вчителів з Миргорода про розробку та реалізацію проєктів, медіаграмотність, волонтерство та лідерство, створивши активну групу для виявлення та проведення громадської діяльності.

У ньому взяли участь учителі та учні з 7 по 10 клас з усіх шкіл міста. Для учасників було проведено чотири 8 годинні тренінги протягом вересня. Завершальний етап проєкту відбувся 23 жовтня, на якому команди представили невеликі відеоролики та презентації своїх майбутніх проєктів. Учасники були нагороджені сертифікатами .

Такі заходи дають можливості учням та вчителям розширити коло знайомств, весело і змістовно провести час, одержати нові знання та ідеї, які можуть бути втіленні в майбутньому. Саме таким активним людям писати історію завтрашнього дня. Майбутнє за ними!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]