Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ти зможеш, якщо зміг я!
2023-10-09

Проведення фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей з особливими потребами є одними з пріоритетних у роботі Миргородського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Дані заходи проводяться в рамках Всеукраїнської програми «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед дітей–вихованців спеціальних навчальних закладів з метою утвердження у них засобами фізичної культури та спорту впевненості у власних силах та зміцнення психологічних й емоційних стосунків між собою, популяризації здорового способу життя.

На базі спортивного залу Центру позашкільної освіти працівниками ММЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з керівником гуртка Центру Оленою Ошекою проведено змагання з пішохідного туризму серед вихованців Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів. За результатами змагань кращими з техніки подолання перешкод серед молодшої вікової групи стали Ткаченко Денис, Єдинецький Олексій, Пилипенко Антон, Падусенко Настя, Бугайова Катерина та Бублик Вікторія. Серед старшої вікової групи, в цьому ж виді змагань, призові місця посіли: Волошин Костянтин, Богомаз Дмитро, Голік Максим, Пилипенко Марія, Бойко Оксана і Майборода Соня. Переможці та призери нагороджені грамотами міського центру «Спорт для всіх».

    Наступними заходами для дітей цієї категорії стануть змагання з настільного тенісу та волейболу на базі спортивного залу Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів.

    Організатори фізкультурно-оздоровчого заходу висловлюють вдячність директору Центру позашкільної освіти Віталію Гречаному за сприяння у його проведенні.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]