Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Ти вручив мені крила»
2019-02-15

14 лютого – свято, якого з нетерпінням чекають усі закохані- від школярів до літніх людей, свято, коли обов’язково звучать зворушливі зізнання і виконуються заповітні бажання, свято, наповнене любов’ю і ніжністю – День святого Валентина. Не даремно він отримав свою другу назву – День всіх закоханих, адже саме коханню присвячений цей найочікуваніший день лютого. З цієї нагоди 14 лютого 2019 року у читальній залі Миргородської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д.Гурамішвілі відбулася презентація поетичної збірки студентки Університету третього віку Ніни Василівни Носової «Ти вручив мені крила».

Ніна Василівна розповіла, що життя прекрасне, коли зіткане з любові. Любов’ю до всього живого на Землі наповнюємося ми ще з дитинства. Вона надихає на шедеври в музиці, літературі, живопису. І творить дива- зцілює душі й тіла.

            Збірка ліричних поезій «Ти вручив мені крила», без перебільшення, написана душею. Кожен вірш- то сповідь жінки, закоханої в життя. Авторка веде своїх читачів у яскравий світ сонця, ніжності і любові. Тільки це здатне зробити людину щасливою.

            Зустріч пройшла у теплій, щирій атмосфері. Ніна Василівна читала свої вірші та разом із студенткою Університету третього віку Раїсою Іванівною Карюк співали пісні, музику до яких написала Раїса Іванівна. Присутнім заходу дуже сподобались пісні «Коли я думаю про тебе», «Як хочеться з тобою засинать», «Ти море безкрає» у їхньому виконанні.

             Підопічні Територіального центру дуже вдячні Ніні Василівні за поетичну збірку, яку вона подарувала у бібліотеку Університету третього віку.

             Ми дуже пишаємося нашою талановитою студенткою і бажаємо їй міцного здоров’я, натхнення, душевної гармонії, нестримного бажання творити, втілення всіх творчих задумів і збереження Божого дару бачити цей світ очима поезії.

За інформацією Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]