Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Творімо добро – і буде благословенним твій шлях на землі
2019-01-14

Закрутила зимонька-зима хурделицею, сріблястим сніжком, легеньким морозцем. Давненько Україна по-справжньому зимно не зустрічала Новорічні свята. І яка б негода не була за віконцем, які б морози не тріщали, людське серце завжди зігрівається любов’ю, милосердям, добротою.

Дітям Центру естетичного виховання притаманні такі чесноти, як людяність, бажання допомогти, поспівчувати, подарувати хороший настрій. Декілька років поспіль вихованці гуртків «Калинове намисто» (керівник Юлія Манофа) і «Живе слово» (керівник Валентина Чемара) у новорічні та різдвяні свята вітають дітей та людей похилого віку.

07 січня 2019 року гуртківці завітали до мешканців Миргородського відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання одиноких громадян та інвалідів.

Старенькі та обслуговуючий персонал радісно зустрічали гостей. Адже у святковій програмі творчих колективів – українські пісні та гумор, які майстерно виконувати діти. Глядачі із задоволенням слухали пісні про Новий рік, Різдво, смачні вареники та сало, гуморески Павла Глазового. У кінці свята діти подарували стареньким сніжинки-сувеніри, а Валентина Григорівна – пакет із солодощами.

Найкращою нагородою для юних артистів були щирі аплодисменти, слова вдячності та сльози на очах. Після концерту діти спілкувалися з мешканцями відділення та привітали стареньких, прикутих до ліжка.

Спасибі вам, діти, за добрі серця, за відкритість, душевну щедрість, за любов і повагу до старших! Посіяні вами зерна добра обов’язково проростуть щедрим врожаєм, адже світ тримається на вірі, любові, надії й добрі!

Валентина Чемара,

заступник директора з навчально-виховної роботи 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]